Je bestellingen laten bezorgen

Voor de bezorging van uw bestelling maken wij gebruik van de diensten van PostNL. Wij bezorgen uitsluitend in Nederland. PostNL levert gebruikelijk binnen 1-2 werkdagen, maar dat is geen garantie en enkel indicatief. Wij doen ons best uw pakket op tijd geleverd te krijgen maar hebben geen invloed op de drukte bij PostNL.

Bezorgkosten

Per bestelling vragen wij een vergoeding voor de bezorgkosten. Voor deze vergoeding zorgen wij voor het verpakken, controleren, transporteren en bezorgen van de bestelling. De bijdrage is afhankelijk van de grootte van het pakket. Dit betekent dat wanneer u meerdere heliumballonnen koopt, er een vergoeding in rekening wordt gebracht per ballon. Dit omdat de heliumballonnen verdeeld moeten worden over meerdere pakketten en afzonderlijk verstuurd worden. De bezorgkosten worden automatisch berekend in onze webshop.

Levertijden

Voorradige artikelen die je voor 15:30 uur bestelt, worden (afhankelijk van de gekozen leverdatum) dezelfde werkdag, nadat wij je betaling hebben mogen ontvangen, verstuurd.

Je bestellingen zelf afhalen bij Maike’s ballonnen

Er is ook de mogelijkheid uw bestelling zelf af te halen. Tijdens het afrekenen van uw bestelling kunt u deze keuze maken. Wanneer u deze keuze maakt gaan wij ervan uit dat u uw bestelling op komt halen bij Maike’s ballonnen en berekenen wij dus geen verzendkosten.